Skip to main content

De aanbetaling gegarandeerd

Zekerheid voor uw aankoop.

Uw aanbetaling verzekerd

De leden van de Erkend Deuren Specialist zijn bedrijven die kennis en vakmanschap beheersen voor het adviseren, verkopen en het afhangen van binnendeuren of buitendeuren. Opgericht in 1997 zijn dit betrouwbare bedrijven welke van te voren zijn doorgelicht door de Vereniging Erkend Deuren Specialist.

De doorlichting is dan ook nodig om gezamenlijk sterk te staan en de naam van de Vereniging en aansluitende bedrijven hoog te houden. Als u een bestelling doet of heeft gedaan bij een lid van de Erkend Deuren Specialist, dan is uw aanbetaling verzekerd tot 25% van het aankoopbedrag.

 

Uw aanbetaling verzekerd.

Mocht u een aanbetaling hebben gedaan voor binnendeuren of buitendeuren en het bedrijf raakt in leveringsproblemen of gaat failliet, dan kunt u contact opnemen met een ander lid van de  Vereniging Erkend Deuren Specialist welke dan het dichtst bij u in de buurt zit. Deze ondernemer beoordeeld eerst met het bestuur van de vereniging Erkend Deuren Specialist uw situatie. Hij is niet verplicht om de prijs aan te houden zoals deze met het desbetreffend lid was overeengekomen. Zodra een aanvullende prijsopgave is gedaan en u hiermee akkoord gaat wordt de aanbetaling (max. 25%  opdracht destijds) hiervan afgetrokken.